dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Chocolade delicatessen
ISBN
9789461430038

verschijningsdatum
01/12/2010

Reeksen

Creatief Culinair

Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Bistro de mooiste desserts    
Blini's    
Bread revolution    
Brioche    
Cake pop    
Calissons    
Cheesecakes, romige lekkernijen    
Chocolade delicatessen
Chocolade delicatessen    
Cocktails    
Compote    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Espumas    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gazpachos    
Gesmolten kaas variaties    
Gevulde deeghapjes    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke hapjes a la plancha en de frytop    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek    
Lekkernijen op stokjes    
Mad about macarons!
Marsmallow    
Mini cakejes    
Mini Pannetjes    
Mini Taartjes    
Muesli    
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Speculaas    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    
Toprecepten voor de sifon    
Whoopies    

Personen

Trish Deseine

Amuse Balletjes    
Chocolade delicatessen
Chocolade delicatessen    
De kunst van het chocolade maken    
Heerlijk Parijs    
I love cake, taart en koekjes    
Tijd om te bakken    
Zin om te bakken    

Kim van Gestel-Maclean

Balletjes    
Brownies festival    
Calissons    
Chocolade delicatessen
Chocolade delicatessen    
Eclairs    
Espumas    
Gazpachos    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Het unieke Zeewier kookboek    
IJstaarten uit eigen keuken    
mini Tulbandjes + kookkit
recepten voor mini potjes    
Stomen    
Tarteletjes    

Kim MacLean

Barbecue compleet
Blini's    
Calissons    
Chocolade delicatessen
Chocolade delicatessen    
Compote    
De lunchbox    
Espumas    
Espumas    
Gazpachos    
Gevulde deeghapjes    
Het spirelli kookboek    
IJslolly's
Jams & Chutneys
Jams, chutneys & tafelzuur    
Koken met de Romertopf en andere aardewerk potten    
Mini Pannetjes    
Moleculair Koken    
Risotto Bellisimo!
Speculaas    
Tajine    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    

Frédéric Lucano

Armbandjes    
Bijna 100 recepten met Nutella    
Braziliaanse armbandjes    
Chocolade delicatessen
Chocolade delicatessen    
De klassiekers    
De kunst van het chocolade maken    
Detox water    
Mijn pop en haar outfit    
Receptenboek voor mijn baby    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / Chocolate

De kleine chocolade voor dummies    
Guilty Pleasures kookboek    
I love chocolate    
Modern baking    
Funky Vegan Bakboek    
Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna    
Chocolaterie.    
Kerst    
Copy pastry    
Chocolade delicatessen
Chocolade delicatessen    
Gevulde backcard a 3 ex Modern Baking
Keukenkastje – Chocola
The Chocolatier's Kitchen    
De chocolade bar    
Koekerellen    
Het atelier van de chocolatier    
The Chocolatier's Kitchen    
Zoet genoeg    
The Chocolatier's Shop
The Chocolate Spoon
Drie dagen in augustus    
De Zilveren Lepel - Chocolade    

Uitgevers

Good Cook B.V.