dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Handboek Cateringmanagement
ISBN
9789060539026

verschijningsdatum
16/09/2009

Personen

Sandra Oudenes

Handboek Cateringmanagement
Handboek Cateringmanagement    

NUR Codes (sub)

160 Economie, recht en bedrijfskunde algemeen

Nima Sales A verkoper & verkoop    
Basisboek kwalitatief onderzoek    
Inleiding tot de marketing | Werkboek    
Inleiding tot de marketing    
Elementaire bedrijfseconomie | deel 1    
FinanciĆ«le decadentie, toezicht en compliance    
Grondslagen van het vermogensrecht | 2 ondernemingsrecht    
Management accounting en management control in het midden- en kleinbedrijf    
Trainen van interpersoonlijke vaardigheden    
Inleiding bestuurskunde    
Businessplanning    
Strategisch management in het MKB
Wat is een balans?    
Bedrijfsorientatie | 4 De complete methode | Leerlingenboek    
Strategy realization: the next level    
Ondernemen    
Accountancy en andere zaken onder de loep | 3    
Zelfstandig werkend kok
Ambitie.info | BPV leidinggeven    
Moeilijke en pijnlijke keuzes
Reader fiscaal | 2015    
Managen van agile projecten    
Kennis bedrijfsadministratie    
Tendens handel en administratie | Thema inkomende goederen    
Tendens handel en administratie | Uitgaande goederen; Basisberoepsgerichte leerweg    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding    
Tendens handel en administratie | Thema de afdeling boekhouding; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2; Boekhoudbijlage | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en administratie | Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens | 15 Werken in het bank- en verzekeringswezen    
Omgaan met agressie
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Transfer | Reisbestemmingen gebaseerd op SEPR    
Hotel Inc. | Meewerken in de keuken | Instructie/werkboek    
Tendens | mbo gastvrouw | instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop    
Tendens orientatie op de handel | Deel 1 handel en verkoop | Instructie/werkboek    
Tendens | Administratie; Afdeling facturatie    
Tendens administratie | Afdeling facturering | Instructie-/werkboek    
Tendens administratie | Afdeling boekhouding | Instructie-/werkboek deel 1    
Tendens | Boekhoudbijlage; Deel 2 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema goederenverwerking    
Tendens handel en verkoop | Thema marketing    
Tendens handel en verkoop | Thema visuele presentatie; Deel 1 | Instructie-/werkboek    
Tendens handel en verkoop | Thema verkopen | Instrucie-/werkboek    
Trends in business & IT | 2012/2013    

Oraganisaties

Uitgeverij Edu'Actief

Basismodule WFT    
Competentiekaartenset kr 8    
Context! | Loopbaan en burgerschap    
Detailhandel | niveau 1/ eerste jaar niveau 2 | leerlingemap    
Export sales + Digicode    
FD Okay | Beheer gebouwen en apparatuur    
FD Okay | Organisatie-ondersteuning, voorraadbeheer en logistiek    
FD Okay | Voeding en catering    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Handboek Cateringmanagement
Handboek Cateringmanagement    
Hotel Inc. Instructiewerkmap Meewerkend Ondernemer | 1&2    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Kassa en veiligheid | MBO Detailhandel | Leerlingenboek
Leidinggeven | MBO Detailhandel | Leerlingenboek    
Marketing    
Marketingcommunicatie    
Ondernemen    
Taal op niveau    
Tendens | basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 | HTRV Werkboeken    
Tendens Zelfst.werkend GHV instr.wrkbk incl.code
Transfer    
Verkoop optimaliseren | MBO Detailhandel | leerlingenboek    
Verkopen | MBO Detailhandel | Leerlingenboek    
Verzekeren Schade WFT    
WerkKr8 map inclusief DVD
Wonen!