Werken

Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience | vmbo-horeca | werkboek    
Banketbakker zanddegen    
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Oriëntatie op de bakkerij | vmbo horeca | werkboek    
Tendens | Bakkerij | Werkboek kleinbrood II    
Tendens | Bakkerij banketbakker gebak en beslagen | Werkboek    
Tendens | Bakkerij banketbakker taarten en versierwerk    
Tendens | Bakkerij banketbakker zanddegen II | Werkboek    
Tendens | Banketbakker beslagen en gebak | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij | Werkboek grootbrood    
Tendens HTRV | Bakkerij basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij zand- en korstdegen; basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Banketbakker korstdegen | Werkboek    
Tendens HTRV | Bakkerij; Basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg | Werkboek    
Tendens HTRV | Leerjaar 4: Bakkerij    
Werken als kok in de catering    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    
Xpress

Reeksen

Edu4all HBR

Brood- en banketspecialisatie    
De bijzondere keuken    
Gastheerspecialisatie    
Kennismaken met Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket
Keukenspecialisatie    
Patisserie | folio
Rekenen voor Horeca, Bakkerij en Recreatie | combipakket    
Traiteur | folio
Werken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant | keuzevak gastheerspecialisatie | Werkboek    
Werken als kok in een sterrenrestaurant | Keuzevak Keukenspialisme
Werken als patissier in een banketbakkerij | werkboek    
Werken als patissier in een keuken | Werkboek    
Werken als specialistische banketbakker    
Werken als specialistische broodbakker | Werkboek    
Werken bij een evenementenbureau
Werken bij een recreatiebedrijf    
Werken in de facilitaire dienst    
Werken in de gastvrijheidssector    
Werken in de gezonde schoolkantine | Werkboek | Keuzevak traiteur    
Werken in de keuken    
Werken in de recreatiesector    
Werken in een banketbakkerij | Werkboek | Module bakkerij
Werken in een broodbakkerij | profielvak horeca, bakkerij en recreatie | Werkboek    
Werken in een keuken 2B
Werken in een restaurant    
Werken in een wereldkeuken | keuzevak bijzondere keuken    

Tendens

Administratie | VMBO kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Algemene beroepsvaardigheden    
Backoffice hotel    
Backoffice in toerisme en recreatie
Banketbakker zanddegen    
Bartender    
Basis horecamanagement
Bediening    
Beheren van de voorraad | Profieldeel | Werkboek    
Bereiden van gerechten verdieping | 2
Bestemmingen: de wereld    
Bestemmingen: Nederland en de buurlanden    
Bronnenboek meewerken in logiesverstrekkende bedrijven
Broodbakker kleinbrood    
Broodbakker luxebrood    
Commercieel management    
Commercieel management | Ondernemer horeca | Werkboek    
Commerciële dienstverlening | Profieldeel | Theorieboek    
Consumptief | Intrasectoraal deel 2, blok 4 | Instructie-/werkboek    
Dagelijkse bedrijfsvoering
Entertainment    
Evenementenorganisatie    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Facilitaire inkoop en voorraadbeheer    
Frontoffice verblijfsrecreatie / activiteiten    
Gastheer/ gastvrouw | niveau 2 | Bronnenboek 2x    
Gastheer/-vrouw    
Gastheer/gastvrouw | Basisdeel | Takenboek    
Gastronomie
Gastvrijheid
Handel en administratie | Thema uitgaande goederen; Gemengde leerweg | Instructie-/werkboek    
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en administratie | VMBO basisberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 | Instructie-/werkboek deel 1
Handel en verkoop 8 ex. | Basisberoepsgerichte leerweg | Instructie-/ werkboek    
Het ondernemingsplan | basisdeel | Theorieboek    
Het ondernemingsplan | ondernemer horeca | Werkboek basisdeel    
Hotel Inc. Manager/ondernemer Horeca | MBO niveau 4 | instructiewerkboek    
Informatie & educatie | Profieldeel | Werkboek    
Instructie-/werkboek Leidinggeven (POD)
Instructie-/werkboek meewerken in de keuken
Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer
IWB Leidinggevende bediening
Keuken | Niveau 3-4 basisdeel | Werkmap    
Keukencalculaties    
Kok hoofd- en bijgerechten    
Kok voorgerechten | vmbo horeca | werkboek    
Leidinggeven
Leidinggeven
Leidinggeven    
Leidinggeven | Bediening | Profieldeel    
Leidinggeven | Keuken | Werkboek
Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven    
Menukoken    
Module Recreatiemedewerker | vmbo horeca | werkboek    
Officemedewerker    
Operationeel en personeelsmanagement
Oriëntatie op branche en beroep    
Oriëntatie op branche en beroep | Niveau 3-4 | Werkboek    
Orientatie op zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Partie garnituren | kok | Werkboek    
Partie hoofdgerecht gevorderd | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie hoofdgerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie Kleine kaart    
Partie koude voorgerechten | kok | Werkboek    
Partie nagerechten    
Partie nagerechten basis | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie nagerechten gevorderd | Niveau 3-4 | Werkboek    
Partie takenboek kok    
Partie takenboek zelfstandig werkend kok    
Partie vis, vlees en gevogelte    
Partie voorgerechten basis | niveau 3-4 | Werkboek    
Partie voorgerechten gevorderd    
Partie warme voorgerechten    
Partie-werkboek gespecialiseerd kok
Partie-werkboek leidinggevende keuken
Producten en diensten voor de reisbranche | Toerisme | Theorieboek    
Promoten en verkopen verblijfsrecreatie    
Rekenen in de bediening | mbo-opleiding gastheer/gastvrouw | Instructie-/werkboek    
Takenboek zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw    
Tendens | Garde manger | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Tendens | voedingsleer en moleculaire gastronomie | Partie-werkboek zelfstandig werkend kok    
Theorieboek Resiba | 3 en 4 profieldeel    
Uitvoeren van recreatieactiviteiten    
Verbeteren en vernieuwen van de dienstverlening in de keuken | werkboek zelfstandig werkend kok    
Voorraadbeheer    
Voorraadbeheer | Niveau 3-4 | Werkboek    
Werkboek Backoffice reisbranche    
Werkboek Backoffice verblijfsrecreatie
Werkboek leidinggevende recreatie
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Leidinggevende toerisme
Werkboek Promoten en verkopen reisbranche
Werkboek toerisme en recreatie    
Werken in een bouwmarkt | vmbo Economie    
Werken met een reserveringssysteem
Wijnkennis
Zelfstandig werken gastheer/gastvrouw | Bediening | Werkboek    
Zelfstandig werkend gastheer
Zelfstandig werkend gastheer/leidinggevende bediening
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok    
Zelfstandig werkend kok | Leidinggeven | Partie-werkboek

VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie

Werken als gastheer/-vrouw in de catering | Werkboek    
Werken als kok in de catering